Oikeuspolitiikka

Tämä tietosuojaseloste säätelee tapaa, jolla omavalinta.fi kerää, käyttää, ylläpitää ja luovuttaa omavalinta.fi-sivuston (“Sivusto”) käyttäjiltä (kukin “Käyttäjä”) kerättyjä tietoja.

Henkilötiedot

Saatamme kerätä henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja käyttäjiltä monin eri tavoin, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, kun käyttäjät vierailevat sivustollamme, täyttävät lomakkeen ja muiden toimintojen, palvelujen, ominaisuuksien tai resurssien yhteydessä, jotka tarjoamme sivustollamme saataville. . Käyttäjiltä voidaan tarvittaessa pyytää nimeä, sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa. Käyttäjät voivat kuitenkin vierailla sivustollamme anonyymisti. Keräämme käyttäjiltä henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja vain, jos he vapaaehtoisesti toimittavat tällaiset tiedot meille. Käyttäjät voivat aina kieltäytyä antamasta henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja, paitsi että ne voivat estää heitä osallistumasta tiettyihin Sivustoihin liittyviin toimiin.

Ei-henkilökohtaiset tunnistetiedot

Saatamme kerätä ei-henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja käyttäjistä aina, kun he ovat vuorovaikutuksessa Sivustomme kanssa. Ei-henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja voivat sisältää selaimen nimen, tietokoneen tyypin ja tekniset tiedot käyttäjien tavoista muodostaa yhteys Sivustollemme, kuten käyttöjärjestelmä ja käytetyt Internet-palveluntarjoajat sekä muita vastaavia tietoja.

Verkkoselaimen evästeet

Sivustomme voi käyttää “evästeitä” parantaakseen käyttökokemusta. Käyttäjän verkkoselain sijoittaa evästeitä hänen kiintolevylleen tallentamista varten ja joskus tietojen seuraamiseksi. Käyttäjä voi asettaa verkkoselaimensa kieltäytymään evästeistä tai ilmoittamaan sinulle, kun evästeitä lähetetään. Jos he tekevät niin, huomaa, että jotkin Sivuston osat eivät välttämättä toimi kunnolla.

Kuinka käytämme kerättyä tietoa

omavalinta.fi voi kerätä ja käyttää Käyttäjien henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

ylläpitää ja ylläpitää sivustoamme
Saatamme tarvita tietosi näyttävän sisältöäsi Sivustolla oikein.
Asiakaspalvelun parantamiseksi
Antamasi tiedot auttavat meitä vastaamaan asiakaspalvelupyyntöihisi ja tukitarpeisiisi tehokkaammin.
Sivustomme parantamiseksi
Saatamme käyttää antamaasi palautetta tuotteidemme ja palveluidemme parantamiseen.
Säännöllisten sähköpostien lähettämiseen
Saatamme käyttää sähköpostiosoitetta vastataksemme heidän tiedusteluihinsa, kysymyksiinsä ja/tai muihin pyyntöihinsä.
Kuinka suojaamme tietojasi

Otamme käyttöön asianmukaisia ​​tiedonkeruu-, tallennus- ja käsittelykäytäntöjä ja turvatoimenpiteitä suojataksemme henkilötietojesi, käyttäjätunnuksesi, salasanasi, tapahtumatietosi ja Sivustollemme tallennettujen tietojen luvatonta pääsyä, muuttamista, paljastamista tai tuhoamista vastaan.

Henkilötietojesi jakaminen

Emme myy, vaihda tai vuokraa Käyttäjien henkilötietoja muille. Voimme jakaa yleisiä koottuja demografisia tietoja, jotka eivät liity vierailijoiden ja käyttäjien henkilökohtaisiin tunnistetietoihin liikekumppaneidemme, luotettujen tytäryhtiöidemme ja mainostajien kanssa edellä kuvattuja tarkoituksia varten.

Lasten tietosuojalain noudattaminen verkossa

Nuorten yksityisyyden suojaaminen on erityisen tärkeää. Tästä syystä emme koskaan kerää tai ylläpidä sivustollamme tietoja henkilöiltä, ​​joiden tiedämme olevan alle 13-vuotiaita, eikä mikään verkkosivustomme osa ole suunniteltu houkuttelemaan alle 13-vuotiaita.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

omavalinta.fi voi harkintansa mukaan päivittää tätä tietosuojaselostetta milloin tahansa. Kun teemme niin, lähetämme sinulle sähköpostia. Kehotamme käyttäjiä tarkistamaan säännöllisesti tältä sivulta mahdolliset muutokset pysyäkseen ajan tasalla siitä, kuinka autamme suojaamaan keräämiämme henkilötietoja. Ymmärrät ja hyväksyt, että on sinun vastuullasi tarkistaa tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti ja saada tieto muutoksista.

Hyväksyksesi nämä ehdot

Käyttämällä tätä sivustoa vahvistat hyväksyväsi tämän käytännön. Jos et hyväksy tätä käytäntöä, älä käytä Sivustoamme. Jos jatkat Sivuston käyttöä tähän käytäntöön tehtyjen muutosten lähettämisen jälkeen, katsotaan, että hyväksyt kyseiset muutokset. Tämä käytäntö on luotu osoitteessa http://www.PrivacyPolicies.com

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, tämän sivuston käytännöistä tai toimistasi tämän sivuston kanssa, ota meihin yhteyttä.

Tämä asiakirja on viimeksi päivitetty 10. heinäkuuta 2016