Huhtikuu on liikuntakuukausi

Miten lisää liikettä koulupäivään ja vapaa-aikaan? Liikuntakuukausi –haasteen tavoitteena on innostaa suomalaisia nuoria lisäämään lihaskuntoharjoittelua omaan arkeen sekä parantamaan kehon lihaskuntoa koko huhtikuun ajan. Toiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa ovat mukana olleet yläkouluikäiset oppilaat.

Tartu haasteeseen luokkanne tai koko koulunne kanssa ja lähtekää mukaan toteuttamaan kuukauden mittaista lihaskuntohaastetta!

Liikuntakalenterissa on toiminnallinen lihaskuntohaaste kuun jokaiselle arkipäivälle. Haaste vie aikaa muutaman minuutin päivässä. Lihaskuntosuoritukset voi tehdä lähes missä vain. Erinomainen aloitus esimerkiksi oppitunnille.

Ota osaa ja jaa liikunta-aiheisia kuvia sosiaalisessa mediassa: #omavalinta ja #liikuntakalenteri

Lisätietoa liikuntakuukaudesta löytyy täältä!