Pelicansin kouluvierailukiertua innostaa nuoria terveellisiin elämantapoihin

Suomalaiset peruskoulut avaavat oviaan koulujen ulkopuolisille toimijoille enenevissä määrin. Urheiluseurojen kanssa tehtävä yhteistyö voi olla tukemassa koulujen terveydenedistämistyötä. Oma valinnan, Pelicansin ja Kiekkoreippaan yhteistyössä järjestettävä kouluvierailukiertua kannustaa lahtelaisnuoria terveiden elämäntapojen pariin. Yläkouluikäiset nuoret saivat olla mukana kouluvierailukiertueen suunnittelussa, toteutuksessa ja toiminnan kehittämisessä.

Kivimaan koululla järjestettävä kouluvierailukiertue huipentui informatiivisemman osuuden jälkeen ystävyysotteluun, jossa vastakkain olivat Pelicans vs. Kivimaan koulu.

Mitä nuoret oppivat?
– ”Vuorovaikutustaitoja.”
– ”Hyviä juttuja terveellisistä elämäntavoista.”
– ”Että voi olla kivaa. vaikkei peliä otakaan niin tosissaan.”
– ”Ei saa kiusata.”

Miten teidän koulussa tehdään yhteistyötä paikallisten urheiluseurojen kanssa? Haluamme kannustaa kouluja ottamaan rohkeasti esim. urheiluseuroihin yhteyttä. Yhteistyössä pääsemme parhaisiin lopputuloksiin!

Kouluvierailu_Pelicans
”Parasta kouluvierailussa oli, kun sai mahdollisuuden pelata Pelicans joukkuetta vastaan.”