Uutiskirje 1/2016


Oma valinta jalkautunut koulumaailmaan – ”Liikkuen parempi fiilis” Oma valinta –hankkeen kouluvierailukiertue Lahdessa

Oma valinta -tiimi on jalkautunut koulumaailmaan ja nuorten kanssa on ideointipajoissa päästy edistämään oman koulun hyvinvointia. Työpajojen pääteemoina ovat nuorten osallisuus sekä koko koulua koskeva terveyden edistäminen. Millaisia toimintoja olemme käynnistäneet kouluissa?

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/omavalinta

Nuorten Akatemia ja Oma valinta –hanke järjestää keväällä 2016 yhteensä viisi koulukiertuetapahtumaa yhteistyössä jääkiekkoseurojen Lahden Pelicansin ja Kiekkoreippaan kanssa. Jokaisessa tapahtumassa on mukana 5 Pelicans-pelaajaa.

 

Kouluvierailukiertueen tavoitteena on innostaa yläkouluikäisiä nuoria terveiden elämäntapojen pariin. Lahtelaisnuoret ovat olleet suunnittelemassa kouluvierailukiertueen sisältöä.

Lisää liikettä ja toimintaa -taskuopas

Lisää liikettä ja toimintaa taskuopas sisältää menetelmiä liikkeen lisäämiseen ja terveydenedistämistyöhön oppitunnilla ja koulun arjessa. Materiaali perustuu Oma valinta –hankkeessa testattuihin menetelmiin. Tutustu oppaaseen: www.omavalinta.fi/materiaalit

Mukana Educa-messuilla

Nuorten Akatemia ja Oma valinta -hanke on mukana Educa-messuilla! Tule tervehtimään meitä Kansalaisvaikuttamisen torilla ja kuulemaan tämän kevään tarjonnasta.  Esillä myös videoita ja esimerkkejä menneestä toiminnasta.

Yhteydenotot: Henri Karjula henri.karjula@nuortenakatemia.fi p. 044 4165 494
Lisätietoja hankkeesta
: www.omavalinta.fi