Touhukalenteri innostaa suomalaisia kouluja liikkumaan joulukuun ajan!

Liikunnan ja urheilun nuorisokomitea (LUNK) lähtee jo toistamiseen taisteluun passiivista elämäntapaa vastaan. Olemme viimevuotiseen tapaan luoneet toiminnallisen vaihtoehdon perinteiselle suklaiselle joulukalenterille; Touhukalenterin, liikunnallisen joulukalenterin.

Tällaiselle innostavalle ja liikkumaan kannustavalle kalenterille on selvästikin tilausta. Facebookin Touhukalenterissa on jo lähes 80 000 osallistujaa. Joulukuun ensimmäisestä päivästä aattoon asti jokaisesta luukusta paljastuu liikunnallinen haaste. Tavoitteenamme on tarjota yksinkertaisia ratkaisuja ja motivoivia haasteita aktiivisemman arjen lisäämiseksi. Kalenteri voi toimia liikkeeseen kannustavana tekijänä niin koulussa, työpaikoilla kuin vapaa-ajallakin!

Virallinen kalenteri löytyy täältä.

Hyvää joulunodotusta!

luukku2Ex-jalkapalloilija ja toimittaja Tero Karhu haastaa suomalaisia liikkeelle 2. joulukuuta.